• Bericht reacties:0 Reacties

Nu mijn man eindelijk de 30 aan heeft getikt vonden we het tijd voor een feestje. Iedereen die wel eens op een van mijn feestjes is geweest weet dat ze niet om zullen komen van de honger. Zelfs de grootste vleeseter niet! Ik hou ervan om te zien hoe iedereen van mijn huisgemaakte plantaardige hapjes smult. Maar wat voor hapjes maak je nou eigenlijk op een feestje als je zelf vegan bent? Ik ben van mening dat als je zelf geen vlees eet koop het dan ook niet voor een ander. Dat zou voor mij in ieder geval niet goed voelen. Ik hou ervan om een grote hapjes tafel te maken met allerlei kleurrijk eten. En dat kan je natuurlijk goed bereiken met verschillende soorten wraps. Ik ging dus aan de slag met o.a. De filet à l’Americain van de Vegetarische slager.


Ingrediënten:

  • 1 pak wraps

  • 1 zakje petit filet à l’Americain (Vegetarische slager)

  • 2 sjalotjes fijngesneden

  • 1 potje zongedroogde tomaten

  • 1 bakje knoflook olijven in schijfjes gesneden

  • zout / peper

  • krop sla


Bereiding:

Verdeel een bolletje petit filet à l’Americain over de wrap. Strooi hier wat gesnipperde ui over. Zout / peper. Verdeel nu de schijfjes olijf en 3 zongedroogde tomaten over de breedte. Ik snij het onderste gedeelte van de wrap altijd af anders vind ik er teveel deeg in zitten. Jane eet deze overblijfsels graag dus we gooien niks weg ;)Blaadje sla erop en strak oprollen. Plastic folie er omheen rollen en leg ze nu een paar uur in de koelkast zodat ze heerlijk smeuïg worden. Dan zijn ze klaar om gesneden te worden!

vegan, green comfort food, vegan wrap, vegan snackboard, vegan wrap

Geef een reactie