• Bericht reacties:0 Reacties

Nu mijn man eindelijk de 30 aan heeft getikt dit jaar vonden we het tijd voor een feestje. Iedereen die wel eens op een van mijn feestjes is geweest weet dat ze niet om zullen komen van de honger. Zelfs de grootste vleeseter niet! Ik hou ervan om te zien hoe iedereen van mijn huisgemaakte plantaardige hapjes smult. Maar wat voor hapjes maak je nou eigenlijk op een feestje als je zelf vegan bent? Ik ben van mening dat als je zelf geen vlees eet koop het dan ook niet voor een ander. Dat zou voor mij in ieder geval niet goed voelen. Ik hou ervan om een grote hapjes tafel te maken met allerlei kleurrijk eten. En dat kan je natuurlijk goed bereiken met verschillende soorten wraps. Ik ging dus aan de slag met de chicken free slices van Quorn. Ik maak hiermee vegan kip wraps.


Klik hier voor mijn wraps recept met de filet à l’Americain van de Vegetarische slager.

Vegan, Green comfort food, vegan partyfood, vegan snacks, vegan borrelplank, wraps, Vegafit

Ingrediënten:

  • 1 pak wraps

  • 1 pakje chicken free slices (Quorn)

  • 1 bakje Violife creamy original flavour (vegan roomkaas)

  • handje pijnboompitjes

  • zout / peper

  • krop sla


Besmeer de wraps royaal met wat vegan roomkaas. Verdeel 2 of 3 chicken free slices over de breedte van de wrap. Zout / peper. Strooi wat pijnboompitjes over de breedte en leg er 2 blaadjes sla op. Ik snij het onderste gedeelte van de wrap altijd af anders vind ik er teveel deeg in zitten. Rol de wraps nu strak op. Plastic folie er omheen rollen en leg ze nu een paar uur in de koelkast zodat ze heerlijk smeuïg worden. Dan zijn ze klaar om gesneden te worden!

vegan, green comfort food, wrap

Geef een reactie