vegan voedingspraktijk linda meijers, linda meijers, vegan voedingsschema's, vegan mealplan

Mijn vegan voedingspraktijk Linda Meijers

Als natuurvoedingsadviseur en vegan geloof ik dat door middel van de juiste, natuurlijke voeding een goede gezondheid kan worden verkregen.

Met mijn vegan voedingspraktijk help ik als vegan natuurvoedingsadviseur mensen met o.a. het aangaan van een vegan lifestyle…

Je lichaam is je tempel. Zorg er goed voor. Het is de enige plaats waar je kunt verblijven

Wil jij genieten van gezond en lekker vegan eten? (Want vegan wil niet altijd zeggen gezond! Er zijn ook gewoon vegan kroketten en vegan satébroodjes te koop hihi). Met een vegan voedingsschema ga jij jezelf steeds fitter en gezonder voelen en hiermee ook nog eens bijdragen aan een mooiere planeet en geen dierenleed.
Klinkt dat niet fantastisch? Je zult versteld staan hoe fit en energiek je wordt en hoe jarenlang aanwezige kwalen verminderen of zelfs verdwijnen!

vegan voedingspraktijk linda meijers

Ben jij klaar voor jouw vegan avontuur?

Er zijn verschillende trajecten beschikbaar, zodat jij kunt kiezen welk traject het beste bij jou past. Wil jij bijvoorbeeld beginnen met 1 dag per week vegan of 3 dagen?

Òf ga jij er helemaal voor met een volledig vegan weekschema dat je sowieso een maand kunt volgen?

Het is allemaal mogelijk! Ik help jou met onder andere een volledig op maat gemaakt vegan voedingsschema! We kijken naar wat jij wilt bereiken: een vegan lifestyle, afvallen, aankomen. Ook kijken we naar eventuele ziektebeelden die jij graag onder controle wilt krijgen en gaan we ervoor zorgen jouw gezondheid te optimaliseren met vegan voeding!

Hoe werkt het?

Door middel van een online vragenlijst analyseren we de knelpunten in jouw huidige voedingspatroon en gewoonten. We kijken naar allergieën en zelfs naar de smaken waar jij van houdt! Heb jij een gezin dat met je mee eet of heb je andere verzoeken dan onderstaande trajecten? Overal kan rekening mee worden gehouden. Klik op het traject waar jij voor kiest en lees meer.

Na het contact tussen ons en de betaling heb jij binnen twee weken jouw persoonlijke voedingsschema en recepten in je mailbox!

Aanbod

Reviews